Jana 4 Angka Sebulan Di Shopee!

bisnes shopee


Kini anda boleh menjana keuntungan lumayan yang konsisten setiap bulan HANYA dengan menjual produk dropship di Shopee!


Pernahkah anda bayangkan rutin harian sebegini..


Setiap pagi anda bangun, anda melihat banyak order yang masuk di akaun Shopee anda..

 

Anda hanya perlu memproses order tersebut di laman web pihak dropshipper dan pihak dropshipper akan bungkus serta menghantar order tersebut kepada para pembeli anda..


Dan anda hanya melihat duit masuk selepas pembeli menerima produk yang dibeli..


Rutin harian ini berulang-ulang tanpa henti setiap hari MALAHAN order yang anda terima mungkin menjadi lebih kerap dari setiap pagi ke setiap jam ke setiap minit.. 


Fuh... Memang indah jika ianya menjadi satu kenyataan!


Ini kerana anda tidak perlu mencipta produk sendiri mahupun memegang stok SERTA tidak perlu pening kepala memikirkan kos pengiklanan mahupun penghantaran produk..


Semuanya dihujung jari anda TANPA mengorbankan masa dan wang yang banyak..


Inilah rutin harian yang diamalkan oleh pembaca-pembaca ebook eksklusif "Bisnes Shopee" yang telah berjaya menjana minimum 4 angka sebulan dengan menjual produk orang lain di Shopee!


Pada awalnya mereka juga tidak percaya dan ragu-ragu untuk mencuba menjual di Shopee kerana kekangan modal yang semakin terhad di era COVID-19 ini..


Tapi akhirnya mereka kini tersenyum lebar bila melihat rutin harian mereka berubah lebih baik dan jumlah keuntungan semakin hari semakin banyak.. 


Anda juga boleh melakukannya!


Hanya perlu dapatkan Ebook Panduan Bisnes Shopee di link berikut.. 


[Dowload] Panduan Bisnes Shopee





Akhirnya.. Teknik SEBENAR Buat Duit Lumayan Dengan Shopee Kini TERBONGKAR!


Seperti yang korang tahu, nak jual produk di internet ni bukanlah sesuatu yang mudah, sebab banyak kos yang kena keluar TERUTAMANYA kos marketing produk..


Itu belum masuk lagi kos buat produk sendiri, menguruskan pembungkusan & penghantaran.. Memang boleh pening kepala!


Tapi..


Sebenarnya ada satu cara yang mana korang tak perlu keluar modal yang besar pun untuk memulakan bisnes online..

Macam mana? JUAL kat Shopee! 


Ya, kos menjual produk di Shopee adalah sangat minimum..


Malah korang juga boleh jual produk orang lain secara dropship di Shopee,  dengan cara ni, korang  tak perlu pening kepala nak fikir cara untuk hantar produk kepada pembeli . Semuanya akan diuruskan oleh supplier...  Korang hanya perlu kira keuntungan je!


Apa yang perlu korang lakukan ialah:


#1 - Mula mendaftar sebagai Seller di Shopee


#2 - Join lubuk-lubuk dropship yang lumayan.


#3 - Mula senaraikan produk-produk dropship tersebut di Shopee Store korang. 


Dan selepas itu, korang hanya perlu uruskan pembelian produk tersebut dengan supplier.  Mereka akan uruskan semua penghantaran produk.


Mudah dan mengguntungkan!


Jika korang nak belajar sendiri cara sebenar memulakan bisnes yang menguntungkan di Shopee ni, 

boleh tengok website kat bawah ni.. 


[Dowload] Panduan Bisnes Shopee


Walaupun ada yang tak selesa dengan tindakan Shopee baru-baru ini yang tidak membenarkan pembeli memilih courier sewaktu membeli, namun Shopee masih lagi platform online no 1 Malaysia dengan pengunjung 50 juta orang sebulan dan jualan sebanyak 1 billion ringgit pada tahun lepas.


Tak salah kita mencuba mendapatkan sedikit portion dari jualan yang tinggi tersebut. 


Lagi-lagi musim PKP ni, ramai yang beralih untuk membeli di kedai online. Jika kedai anda tak boleh dibuka disebabkan PKP, ini lah masa yang tepat untuk membuka kedai online. 


Jangan lepaskan peluang di depan mata.


Upgrade ilmu dan belajar cara yang betul berniaga di shopee menerusi web berikut..

[Dowload] Panduan Bisnes Shopee



LihatTutupKomentar
Cancel

Note: Only a member of this blog may post a comment.