Disclaimer

 

disclaimer

Ini adalah blog peribadi saya. Sebarang penulisan yang terdapat di dalam blog ini adalah hasil tulisan saya sendiri kecuali sumber-sumber luar yang jelas saya nyatakan. Hasil penulisan dalam blog ini berdasarkan fakta dan bukti yang releven.

Sebarang gambar, video atau artikel dalam blog ini berasal dari pelbagai sumber. Segala sumber telah dinyatakan dengan jelas dan Hak Cipta (Copyright) dipegang sepenuhnya oleh sumber tersebut. Sekiranya blog ini melanggar Hak Cipta pemilik sila email kepada saya [kickstory@gmail.com] untuk saya memadam artikel tersebut.

Saya tidak bertanggungjawab terhadap kerugian, kecederaan atau kerosakkan jika menggunakan sumber dalam blog ini. Saya juga tidak bertanggungjawab jika kandungan dalam blog ini diterbitkan dalam blog lain tanpa kebenaran dari pihak saya. 

Segala isi kandungan dalam blog ini adalah untuk tujuan memberi maklumat. Jika terdapat kesilapan sila hubungi saya dengan kadar segera untuk memperbetulkan kesilapan itu. 

Kandungan berkaitan dengan KESIHATAN yang dipublish diblog ini berasal dari website hellodoktor.com yang telah mendapat kebenaran untuk diterbitkan dalam blog ini. 

This terms and conditions is subject to change at anytime with or without notice and was last updated on January 15, 2017. If you have any questions feel free to contact me directly here: kickstory@gmail.com.

0 Comments

Post a Comment

Post a Comment (0)