pegawai teknologi maklumat f41

Bagaimana persediaan khusus PEGAWAI TEKNOLOGI MAKLUMAT F41. Exam esok 8 JULAI. Tak lama dah. Kena SPEED UP persediaan anda.

Dah ada rujukan tentang F41?


Sebenarnya, anda boleh dapatkan rujukan RASMI yang dikeluarkan oleh pihak SPA sendiri. Ada di laman SPA. 2 mukasurat huraian format dan contoh soalan. Setakat kami semak tadi (7 Julai), rujukan itu adalah rujukan lama dengan format yang berbeza berbanding sesi 2020 

Boleh semak sendiri di SPA - Sukatan Peperiksaan Online

Kami rasa majoriti calon akan guna rujukan 2 mukasurat yang dibekalkan SPA ini.
Biarkan calon lain.


Tapi anda terjumpa peluang untuk buat persediaan lebih baik berbanding mereka. Mereka guna rujukan 2 MUKASURAT, anda guna rujukan 152 MUKASURAT;

Biar anda 'terkehadapan' lebih jauh daripada mereka.

Rujukan MEREKA:
  • 2 mukasurat
  • 2 contoh soalan

Rujukan ANDA:
  • 152 mukasurat
  • 110 contoh soalan (Seksyen A + B + C)
  • 110 huraian jawapan setiap soalan
  • 45 + 19 Nota Ringkas
  • Huraian setiap seksyen penilaian

Guna sebaiknya rujukan yang dah disusun tu. Manfaatkan. Tinggalkan MEREKA. Ini rujukan anda;


Tapi kalau anda nak join "MEREKA", ok ja. Guna je lah rujukan 2 mukasurat tu. Anda yang pilih kan 

Post a Comment

Previous Post Next Post