rahsia shopify

Rahsia Shopify Jana USD 3 hingga 4 Angka Sehari Dengan Dropship. Dropship adalah satu sistem perniagaan yang asas dan tidak memerlukan kita mengeluarkan modal yang besar.

Ramai rakan niaga menggunakan sistem dropship di awal permulaan dalam dunia bisnes. Sistem dropship tidak memerlukan modal yang besar, tidak perlu menyimpan stok dan sebagainya. Ramai yang telah berjaya apabila menggunakan sistem ini.

Apa itu dropshipping? 


  1. TAK PERLU SIMPAN STOK. Supplier yang pegang. Anda tak perlu pening-pening dah nak shipping produk masuk dari China lah, naik turun kastam lah dan semuanya.
  2. TAK PERLU MODAL BESAR. Ada order masuk, bawa dengan supplier. Jual. Anda tak perlu lagi keluar modal besar order dan simpan stok di rumah.
  3. TAK PERLU BUNGKUS & POS PRODUK. Hantar order dengan supplier je, biar mereka urus!

Panduan Rahsia Shopify 


Panduan Rahsia Shopify sangat sesuai dijadikan panduan untuk menjana USD 3 hingga 4 angka sehari dengan bisnes dropship.

Panduan ini adalah dalam bentuk  "Kursus Video Online" yang dibahagikan kepada 5 modul yang terdiri dari lebih 50 video yang berdurasi 5, 10 dan 15 minit.

Antara modul yang terdapat dalam panduan Rahsia Shopify ini ialah
  1. MODUL #1 : Pengenalan sistem dropship saya
  2. MODUL #2 : Kajian produk 
  3. MODUL #3 : Bina kedai Shopify 
  4. MODUL #4 : Strategi pengiklanan FB
  5. MODUL #5 : Urus operasi kedai

rahsia shopify

Siapa yang tidak sesuai dapatkan Panduan Rahsia Shopify ini?


  1. Orang yang tidak percaya jual beli secara online. Ya! Jika anda tidak percaya bahawa anda boleh membeli dan menjual barang secara online! Anda mungkin kurang sesuai untuk pelajari ilmu ini!
  2. Orang yang tiada akaun facebook. Dalam teknik bisnes dropshipping saya ini, facebook adalah salah satu tools penting yang perlu digunakan! Jika anda tiada akaun facebook dan tidak pernah gunakan facebook. Mungkin anda perlu create dulu akaun facebook sebelum anda belajar ilmu ini!
  3. Orang yang langsung tiada modal dan mengharapkan segalanya percuma! Ini saya bagitahu awal-awal. Teknik dropship yang akan saya ajarkan ini nanti, memerlukan anda menyediakan sedikit wang sebagai modal. Terutama sekali pada bahagian marketing, anda perlu keluarkan sedikit modal untuk membayar kos iklan di facebook nanti! Sebaiknya.. sediakan modal permulaan dalam lingkungan RM500
  4. Orang yang mahu kaya dengan cepat tanpa usaha. Jika anda fikir dengan mendapatkan kursus video ini pada hari ini dan kemudian esoknya anda terus jadi kaya! Saya minta maaf! Panduan ini memang bukan untuk anda!

Dapatkan >>PANDUAN RAHSIA SHOPIFY<< sekarang bagi yang ingin menjana pendapatan sehingga 4 angka sehari. 


8 Comments

  1. Saya pernah cuba buat secara sambilan..dapatla menolong banyak dalam perbelanjaan harian

    ReplyDelete
  2. Perkongsian yang baik.. kepada sesiapa yang nak jana side income mmg recommended utk try shopify ni

    ReplyDelete
  3. Menarik gak Panduan Rahsia Shopify ni. Pada yang nak mencuba apa salahnya kan? Bila berani mencuba dengan ilmu dan info yang betul..insya Allah kejayaan menanti

    ReplyDelete
  4. Oh Shopify ada dropship ya? 3-4 USD convert to RM dah jadi around RM 12 sehari. Siapa nak bagi kan saja2 RM 12 sehari!

    ReplyDelete
  5. This is so good. Sekarang nie ramai yg buat perniagaan scr doorship becoz it is easy and not costly. Thank you for sharing information about Shopify.

    ReplyDelete
  6. Boleh belajar cari duit lebih kat sini.. sgt menarik dan berbaloi dot duit ala bunian

    ReplyDelete
  7. oh wow thanks for such informative info to us. I pun nak learn to cari duit extra situ

    ReplyDelete
  8. Informasi yang berguna. Sebab boleh bantu ramai yang ingin memulakan perniagaan. Currency USD tinggi nilainya sekarang ni.

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post