Cipta Gambar Ai Guna Bing Image Creator

Selain Canva, Bing Image Creator juga boleh menjana gambar Artificial intelligence (AI) secara percuma. Penggunaan AI dalam Bing Image Creator AI semakin meluas dan mengikut trend pada masa kini.

Bing Image Creator AI merupakan website dan aplikasi yang dikembangkan oleh Microsoft Bing. Website dan aplikasi ini merupakan produk yang mampu menghasilkan suatu gambar dengan bantuan AI. 

Baca Cara Cipta Gambar Ai Guna Canva

Sudah kita sedia maklum Artificial intelligence (AI) atau teknologi kecerdasan buatan berupaya memudahkan urusan seharian, menjimatkan masa dan tenaga manusia. 

Sebenarnya sudah ramai yang mengetahui dan lebih pakar menggunakan Bing Image Creator dalam menghasilkan gambar daripada teks. Bermula dari prompt, maka terhasilah gambar-gambar yang dijana melalui teknologi Ai. 

Pada kali ini, saya ingin berkongsi cara menjana gambar AI menggunakan Bing Image Creator.  Perkongsian ini tidak lain dan tidak bukan hanyalah untuk tatapan diri sendiri dan orang yang masih tercari-cari cara yang mudah dan percuma untuk menjana gambar. Teruskan membaca 

Bing Image Creator

Bing Image Creator

Bing Image Creator

Bing Image Creator


0 Comments

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post