Giveaway Emas Pulut Dakap Viral

Gambar: FunnelEvo

Giveaway Emas Pulut Dakap Viral oleh FunnelEvo. Kepada semua jangan lupa untuk join giveaway emas pulut dakap yang bernilai RM2500 yang dianjurkan oleh FunnelEvo yang hanya tinggal beberapa hari lagi. Rugi kalau tidak join, mana tahu rezeki kita dapat pulut dakap yang tengah viral kan.

Kalau nak join klik link ni >> JOIN GIVEAWAY EMAS PULUT DAKAP<<

Sebelum kita join giveaway ni, jom kita tahu dengan lebih lanjut siapa sebenarnya FunnelEvo.

Siapa sebenarnya FunnelEvo


FunnelEvo diasaskan oleh Fahdi Ghazali yang mempunyai 10 tahun pengalaman dalam Digital Marketing. Sepanjang 5 tahun yang lepas, Funnel Evo sudah anjurkan banyak seminar atau training untuk bantu usahawan Malaysia capai angka 6 digit yang pertama.

Melalui pengalaman melebihi 10 tahun dalam bidang training, konsultansi dan servis Digital Marketing, FunnelEvo dibina sebagai platform untuk usahawan dan syarikat-syarikat korporat dalam menimba ilmu berkaitan digital marketing sebagai medium pengiklanan.

Pelajari asas pemasaran dan jualan di internet yang menyeluruh meliputi Facebook Marketing, Google Marketing, Instagram Marketing, Database Marketing, Email & Messenger Marketing, dan cara membina serta menggunakan website untuk memajukan perniagaan online.

Sempena ulang tahun FunnelEvo ke-5, mereka nak bagi hadiah pada anda iaitu Emas Pulut Dakap Viral. Semua layak join asalkan anda 18 tahun ke atas! Giveaway ini berakhir pada 10 Ogos 2020. Jangan lupa join ya..

0 Comments

Post a Comment

Post a Comment (0)

Previous Post Next Post