Promosi Raya DeXandra #UNEED4RAYA

shares


Promosi Raya DeXandra #UNEED4RAYA. Belum terlambat untuk saya mengucapkan Selamat Menyambut Bulan Ramadhan dan selamat menjalani ibadat puasa kepada semua kaum muslimin dan muslimat.

Sempena bulan Ramadan ini, sekali lagi DeXandra membuat promosi #uneed4raya 3 botol perfume dengan harga RM169. Harga biasa bagi perfume adalah RM70 sebotol.Promosi ini bermula pada 30 April hingga 16 June 2019. Pelbagai pilihan perfume untuk anda dapatkan dengan harga promosi. Meriahkan hari raya pada tahun ini dengan bauan yang menyegarkan.

Sempena bulan ramadan ini juga, mungkin ada yang tercari-cari perfume yang sesuai yang ingin dipakai untuk ke masjid bagi menunaikan solat fardhu dan solat terawih..Pilihan bauan yang sesuai dengan diri kita dapat membangkitkan aura positif dan boleh memberi ketenangan semasa kita melakukan ibadat. 

Boleh lihat senarai-senarai perfume dari Dexandra untuk lelaki dan perempuan.



Untuk pengetahuan semua juga, DeXandra juga telah memperkenalkan 2 bauan baru untuk kereta yang pastinya bauan memikat hati. Harga perfume kereta ialah RM10 satu.



Jika ada yang berminat dengan wangian DeXandra sama ada perfume atau wangian kereta bolehlah dapatkan sekarang. WHATSAPP 0169903669


Related Posts

15 Comments:

  1. wow.. the price is not expensive and so much convenient for the size. im interested with this and wanna check this out too

    ReplyDelete
  2. DeXandra mrmsng wangi... Pernah grng belikan last year. Nak bodek lagi laaa kot ada promosi ni, leh laaa dapat hadiah tuk Raya! Thanks tau sharing... Nak pi bodek geng ni. Hehee

    ReplyDelete
  3. wahhhh dexandra raya gituuu , memang guna pun minyak wangi dexandra ni sebab yakin nak bawak solat dan wangian dia banyak yang saya suka anataranya untold tapi dah tak keluar lagi....

    ReplyDelete
  4. Perfume dexandra memang wangi. Suka baunya. Kekal lama jugak. Wahh ada promosi raya ye. Wangi bersama dexandra. Barulah vouge raya nanti. Nak survey la. Lama tak guna.

    ReplyDelete
  5. Selalu jugak dengar brand dexandra ni tapi tak pernah lagi cuba. Not bad jugak harga die untuk 3 botol boleh dapat RM169 tu. Berbaloi betul

    ReplyDelete
  6. Lama dah tak dengar pasal dexandra ni. Dah x ingat dh bau dia, now ada buat promosi raya bolehlah beli..harus semerbak harum dipagi raya

    ReplyDelete
  7. Dexandra ni bau sedap juga dan wangi memang kita suka yang botol lama tu tengok pewangi yang baru ini pun dah banyak jenis sera lebih nampak exclusive juga botolnya hurmmm harga boleh tahan murah gilerr....

    ReplyDelete
  8. Saya pun pakai Dexandra ni. memang wangi. Tapi beli dah lama dah. Time tu botol dia pun yang jenis bulat tu. Sekarang dah cantik dah botol baru Dexandra. Nampak exclusive tau

    ReplyDelete
  9. Memang suka sangat dengan perfume Dexandra! Dari pagi sampai petang tahan bau dia. Nanti raya memang nak grab satu. Dah la murah, wangi tahan lama pulak tu

    ReplyDelete
  10. Macam mn la agaknya bau promagrate tu.. dah lama tak beli parfuem sbb selalu borong perfurm byk.. nnt nak try la yg bau pomagrtae tu.. harga murah botol pun cun

    ReplyDelete
  11. wahhhh banyak betul variasi wangian perfume dexandra nie ya. no wonderlah ramai yg pakai dan recommend utk beli. harga pon berpatutan. saiz pon okay. nanti nk beli satu lah utk raya

    ReplyDelete
  12. Perfume ni best bau di. Memang wangi giler. Suka sebab dia tahan lama. Kira pakai sikit pun lama baunya. Pembelian berbaloi

    ReplyDelete
  13. Bagus la ada perfume ini. Sesiapa yang tak mampu beli perfume ori boleh beli yang ini. Bau sama dan tahan lama juga.

    ReplyDelete
  14. Dexandra prefume nie mmg dah kenal dgn baunya yg Best2.. Lagi menarik bila ada promo cenggini.. Leh Roger kaki perfume Dexandra nie.

    ReplyDelete
  15. Wow best la I like Fiesta Vienna bau yang manis and you are make for sunny days... memang untuk sunshine la.

    ReplyDelete