Wishlist Lazada 11.11 Shopping Festival - Biggest 1 Day Sale


LAZADA 11.11 SHOPPING FESTIVAL. November datang lagi!! Apa yang ada dengan November? Semestinya November ada satu tarikh yang amat cantik untuk melangsungkan sesuatu majlis seperti pertunangan, perkahwinan dan sebagainya. Tarikh 11.11 ini adalah tarikh yang sangat bermakna bagi saya kerana pada tarikh ini saya ternanti-nanti jualan hebat dari Lazada. Pelbagai barangan kesukaan saya dapat dibeli  dengan harga yang lebih murah dan berbaloi.

Pada tahun ini, sekali lagi Lazada memilih tarikh 11.11 sebagai hari yang bermakna bagi mengadakan jualan hebat yang dinamakan Lazada 11.11 Shopping Festival  ( https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1) yang akan bermula pada 11 November nanti. Tidak sabar saya menunggu tarikh tersebut bagi mendapatkan barangan yang saya inginkan dengan kadar yang murah berbanding membeli di pasar raya.Sempena Lazada 11.11 Shopping Festival yang akan muncul tidak lama lagi, ada beberapa produk yang saya ingin beli sempena festival membeli belah lazada. Produk ini saya jadikan wishlist saya sempena pesta membeli belah ini. Jom lihat apa barang-barang menarik yang menjadi keinginan saya untuk beli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival.

Apakah 3 produk (atau lebih) yang anda rancang untuk membeli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival? Kongsikan Bersama kami!

1. Xiaomi Miband 2 Wistband Bracelet Smart Heart Rate Fitness Touchpad OLED Screen Mi Band Xiao Mi (klik untuk beli)Saya dalam proses mengamalkan gaya hidup yang sihat dengan mengawal pengambilan makanan yang berlemak, mengawal tekanan darah dan membuat senaman secara berkala. Adalah penting bagi saya untuk mendapatkan Bracelet Smart Heart Rate Fitness  bagi memantau tahap kesihatan saya dengan lebih baik.

Bracelet Smart Heart Rate Fitness yang saya inginkan ini boleh memantau kadar nadi, memantau tahap kecergasan, pola tidur dan sebagainya. Jika korang inginkan Bracelet Smart Heart Rate Fitness seperti saya bolehah dapatkan di sini. Kalau korang nak tahu, ada potongan harga sempena Lazada 11.11 Shopping Festival untuk Bracelet Smart Heart Rate Fitness ini.

2. Philips Electric Grill HD6321 With Ribbed & Smooth Plates Daily Collection Table Grill (klik untuk beli)


Tidak lengkap proses mengamalkan hidup yang sihat jika tidak mengawal diet pemakanan. Pemakanan yang seimbang dan kurang berminyak mengurangkan kadar kolestrol dalam badan kita. Jadi, untuk melengkapkan diet pemakanan sihat saya, saya ingin membeli Philips Electric Grill. Dengan Philips Electric Grill, saya dapat mengawal pengambilan makanan bergoreng dalam diet seharian saya. Doakan saya supaya dapat meneruskan usaha yang sihat ini.

3. BL BL Dynamic Wheel Bicycle Spring Exercise Bike For Indoor Cycle Trainer & Gym Workout Fitness With Multifunction Display-Black (klik untuk beli)Produk yang terakhir yang ingin saya beli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival ialah Wheel Bicycle Spring Exercise. Dengan Wheel Bicycle Spring Exercise, saya dapat meneruskan rutin senaman saya di rumah walaupun saya sibuk bekerja seharian. Tidak sabar untuk menunggu 11.11 kerana harga produk ini mungkin menjadi lebih murah dengan tawaran pengurangan harga yang lebih murah. Jom tambah shopping cart korang dengan produk ini.

Itulah serba sedikit perkongsian produk yang akan saya beli sempena Lazada 11.11 Shopping Festival yang akan berlangsung beberapa hari lagi. Jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan barangan dengan harga yang murah dan berpatutan. Klik sini untuk menambah troli belian ( https://www.lazada.com.my/11-11/?hybrid=1)

Selamat berbelanja!!

Jangan lepaskan tawaran menarik sempena Lazada 11.11 Shopping Festival pada 11 November nanti. Klik sini 


11.11 Festival Membeli Belah - JUALAN SEHARI TERBESAR kini bermula!
Harga serendah RM1, diskaun hingga 90%. Baucar tunai berjumlah RM11,000,000 dan SLASH IT and SHAKE IT


LihatTutupKomentar
Cancel