Cara Mudah Convert PDF Kepada Word - Kickstory

Latest

Just Another View With A DSLR



Friday, July 22, 2016

Cara Mudah Convert PDF Kepada Word


Ramai yang bertanya macam mana untuk convert file PDF kepada  Word tanpa menggunakan software. Tutorial tentang ni saya dah tulis sebelum ni. Saya kongsi sekali lagi untuk kegunaan bersama.

Bagi menukar format PDF kepada Word, kita boleh menggunakan aplikasi online converter sahaja. Pelbagai penyedia laman converter yang ada, Biasanya admin akan menggunakan website di bawah untuk convert  file kerana mudah, cepat dan semestinya 100% FREE

Bagi convert file semudah A B C, korang semua perlu,

1. Buka website http://www.pdfonline.com/pdf-to-word-converter/
2. Upload file,
3. Convert
4. Download (download terus file tanpa membuka emel)
5. Siap

 Mudah bukan? Try lah cuba. Jangan lupa SHARE untuk kegunaan bersama.

Cara Lagi Mudah Convert PDF kepada Word dengan menggunakan Microsoft Word (KLIK SINI)

Sharing is Caring
-kickstory.net -

Boleh juga cuba.....

https://www.freepdfconvert.com/pdf-word
https://www.freepdfconvert.com/pdf-word
https://docs.zone/pdf-to-word
https://www.pdftoword.com/
http://convertonlinefree.com/PDFToWORDEN.aspx
http://www.investintech.com/prod_a2d.htm
http://www.zamzar.com/convert/pdf-to-Word/
http://www.convertpdftoword.net/
https://online2pdf.com/pdf2word


Sekiranya tak tahu nak download file selepas di convert mcm mana sila tengok tutorial di bawah

STEP 1



STEP 2



STEP 3



Selesai....

No comments:

Post a Comment