Rahsia Jana Untung Bisnes Tudung

rahsia bisnes tudung


Anda juga mampu menjadi seperti mereka walaupun tanpa sebarang modal besar & 100% diuruskan dari rumah sahaja!


Sahabat-sahabat sekalian.. Agaknya apakah perasaan anda jika suatu hari nanti anda berjaya menjana keuntungan yang lumayan dengan bisnes tudung seperti syarikat-syarikat tudung terkenal?


Pastinya ia sangat MENGUJAKAN!


Bayangkanlah setiap kali anda mahu melancarkan koleksi tudung baru, koleksi tersebut sold out dalam masa beberapa jam pelancaran sahaja.. 


Yang dasyatnya, nilai resale koleksi tudung anda juga tinggi dan tidak jatuh-jatuh seperti nilai kereta HONDA! Fuh, pastinya senyum sampai ke telinga.. Kerana anda dapat menjana keuntungan yang lumayan hanya dengan bisnes tudung anda!


TAPI HAKIKATNYA syarikat-syarikat besar ini mengeluarkan modal yang besar untuk membina jenama syarikat mereka di mata pengguna.. Namun jangan risau, anda TIDAK PERLU melakukan perkara yang sama seperti mereka..


Kerana anda mampu menjadi seperti mereka dan menjana keuntungan lumayan dengan bisnes tudung ini walaupun tanpa sebarang modal besar!


Cara "Rahsianya" ialah.. "Dengan membina komuniti follower yang targeted dan setia dengan bisnes tudung anda.."


Anda boleh mula menarik lebih ramai follower bisnes tudung anda jika anda melakukan 4 perkara mudah ini..


#1 - Tahu siapakah target market bisnes tudung anda.


#2 - Jual tudung yang sesuai dengan permintaan & kesesuaian target market anda.


#3 - Jual hanya koleksi tudung yang benar-benar unik dan berkualiti!


#4 - Sentiasa rapatkan hubungan dengan para pengguna di media sosial dan tidak lokek berkongsi tips dan sebagainya.


Dan pastikan anda sentiasa sensitif dan mengambil peduli dengan apa sahaja yang berlaku di sekeliling anda - online mahupun offline..


Kerana follower anda akan mula memandang tinggi peribadi anda & mula mempercayai anda jika anda konsisten melakukannya!


Nak tahu lebih lanjut cara memulakan bisnes tudung dengan modal minimum?


Klik link berikut untuk mengetahui lebih lanjut mengenainya:


[KLIK] Rahsia Bisnes Tudung


 Oh... Macam Ni Rupanya Nak Mulakan Bisnes Tudung Dengan Modal Yang Kecil..


Rupanya ia tidaklah sesukar yang  saya sangkakan & sangat mudah diuruskan! Ramai yang cakap nak betul-betul berjaya dalam bisnes tudung ini perlukan..

  • modal yang besar
  • follower yang ramai
  • jenama perlu terkenal seantero dunia!

Tapi hakikatnya ialah ramai je peniaga tudung "Kecil-kecilan" yang berjaya membuat untung besar dalam bisnes tudung mereka walaupun bermula tanpa modal besar & tak dikenali ramai..

Rahsianya ialah mereka..

#1 - Menjual tudung yang tepat pada orang yang betul (TARGET MARKET)

#2 - Menjual tudung di platform-platform yang ramai orang membeli (Seperti Shopee)

#3 - Membina hubungan & kepercayaan yang mantap dengan para pembeli (Customer Service)

#4 - Menjual tudung-tudung yang unik dengan kualiti "bangsawan" walaupun harga "marhaen"

Jika anda ada 4 perkara di atas, secara automatiknya bisnes anda akan mempunyai follower yang ramai seperti semut yang menghurung gula - Inilah yang akan gandakan keuntungan bisnes tudung anda!

Hmm.. Habis tu macam mana pula dengan modal?

"Bolehkah kita mulakan bisnes tudung yang "lumayan" ini dengan modal yang minimum?"

Jawapannya, "Boleh jer.."

Jika anda ada modal yang sangat minimum, anda boleh join syarikat-syarikat tudung sedia ada sebagai agen atau dropship..

Jika anda ada modal lebih sikit, anda boleh memborong tudung-tudung daripada pembekal dan menjualnya terus kepada pengguna..

Jika anda ada modal yang banyak, anda boleh mula membina jenama dan style tudung anda sendiri dan membangunkan empayar bisnes tudung yang besar..

Bisnes Tudung ini sangat "FLEKSIBEL" - Anda boleh mulakannya mengikut modal di tangan..

Ditambah dengan strategi jualan yang benar-benar mantap dan berkesan, InsyaAllah, anda pasti mampu menjana keuntungan dengan bisnes tudung ini!


Nak tahu cara SEBENAR membina Bisnes Tudung yang benar-benar lumayan daripada kosong? 

Klik link di bawah untuk mengetahui lebih lanjut..





Post a Comment

Previous Post Next Post