Panduan Bisnes Hot Burger Malaysia. Artikel ini bukan tentang isu abang Hot Burger Malaysia yang sedang viral membuat pendedahan pusat judi tetapi ia tentang Panduan Bisnes Hot Burger Malaysia. 


Hot burger, sedap dan panas

Dunia makanan segera seperti burger sudah bertapak di Malaysia sudah sekian lama. Trend makanan segera kian meningkat dari hari ke hari. Restoran dan gerai burger semakin bercambah bagaikan cendawan yang tumbuh selepas hujan.

Permintaan yang tinggi terhadap burger membuka peluang bisnes kepada anak-anak muda untuk menceburi bidang ini. Ada yang menjadikan bisnes burger ini sebagai kerja sampingan untuk  menambah pendapatan.

Bagi yang baru menceburi bidang ini, mungkin sedikit mencabar kerana mereka terpaksa bersaing dengan mereka yang sudah lama bertapak dalam bidang ini. Namun, itu bukan penghalang untuk berjaya. Jika ada ilmu, maka kita akan lebih berjaya.

Modal rendah, hasil lumayan


Sebagai permulaan untuk membuka gerai burger, kita boleh bermula dengan hanya modal rendah. Ciptakan pelbagai menu dan variasi burger yang boleh menarik minat pelanggan terutamanya burger yang viral seperti burger cheese leleh.

Apa yang menarik dengan membuka gerai burger ini ialah kita boleh berniaga secara separuh masa (part-time) atau secara sepenuh masa (full-time). Jika kita ada pekerjaan tetap, kita boleh jadikan gerai burger ini sebagai satu hobi untuk mengisi masa lapang.Sambil buat kerja tetap, sambil buat bisnes burger. Kalau korang rajin, korang akan dapat hasil. Kena masa, banyak untung yang korang boleh buat.

Untuk bermula dengan lebih maju dalam bidang gerai burger ini, bolehlah dapatkan ebook Panduan Bisnes Hot Burger Malaysia yang memberi tips bagaimana untuk bermula dan majukan bisnes ini. 

Panduan Bisnes Hot Burger Malaysia 

Panduan Bisnes Hot Burger Malaysia ini adalah rahsia bagaimana menjana pendapatan sampingan atau secara sepenuh-masa dengan bisnes burger hingga mampu menjana pendapatan sekurang-kurangnya 5 angka sebulan.

Panduan ini ditulis oleh orang yang berpengalaman dalam dunia usahawan. Bisnes burger ini adalah salah-satu perniagaan yang tidak memerlukan modal besar,  tak memerlukan kepakaran yang tinggi serta tidak akan mengganggu waktu bekerja sepenuh-masa anda jika anda seorang pekerja makan gaji di sektor Kerajaan atau Swasta.

  • Adakah anda kini sedang tercari-cari bisnes yang sesuai dan mudah untuk dimulakan?
  • Bisnes yang tidak memerlukan modal yang besar!
  • Bisnes yang produknya, sentiasa mendapat permintaan sepanjang masa dan zaman?
  • Bisnes yang boleh dijalankan dan diuruskan oleh 1-2 orang pekerja sahaja!

Persoalan anda di atas akan terjawab apabila anda mendapatkan Panduan Bisnes Hot Burger Malaysia yang memberi pelbagai info dan tips untuk bermula dalam dunia perniagaan. Dapatkan sekarang

>>PANDUAN BISNES BURGER<<

Apa yang menarik dengan Panduan Bisnes Burger?

  • Penerangan pengenalan kepada potensi besar perniagaan burger jalanan yang boleh dijadikan sebagai ‘alat’ untuk anda mencapai status Jutawan Senyap
  • Pembongkaran 9 kelebihan bisnes burger tepi jalan berbanding perniagaan makanan restoran atau apa-apa jenis perniagaan pun yang selama ini hanya Jutawan Senyap sahaja yang tahu!
  • Penerangan tentang 5 faktor dari segi produk burger anda sendiri yang perlu anda ambil-kira untuk menjamin keuntungan bisnes burger anda
  • 2 Teknik ‘RAHSIA’ bagaimana anda boleh tingkatkan profit margin bisnes burger anda
  • Banyak lagi tips menarik di Panduan Bisnes Hot Burger Malaysia 


12 Comments

  1. Nak buat burger pun kena ada cara masak.. kalau tak, tak sedap :(

    ReplyDelete
  2. Burger dari dulu sampai sekarang antara makanan laku keras di Malaysia. Sekarang makin banyak pilihan dengan pelbagai citarasa unik

    ReplyDelete
  3. 2,3 hari ni isu burger je dok dengar. tak kisah La cara apa pun. tapi burger je. ni dah teringin nak makan burger tepi Jalan. dah lama tak makan sebab PKP ni

    ReplyDelete
  4. Burger ni makanan yang xkan jemu dimakan. Lepastu selalu jdi sajian supper time malam kalau malas masak. Haha. Untunglah yg bisness. Sebab ramai kaki makan burger

    ReplyDelete
  5. Jual.burger mmg antara perniagaan yg byk orgbuat sbb ia mudah.. tp skrgni kena tahu lebih lagi bagaimana nak berniaga sbb byk saingan

    ReplyDelete
  6. Bagus ada panduan sebegini kan. Biar ada panduan dan tidak lah lari kualiti produk ye tak. Penjagaan kualiti produk sebegini memang penting jika nak ianya berterusan kan

    ReplyDelete
  7. Jual burger pon kena ada guideline yang betul kan? Kalau salah, boleh jadi balik modal je nanti. Siapa yang berminat nak jual burger kena grab buku ni..

    ReplyDelete
  8. Thanks for the tips and also information, nanti kita baca lebih lanjut tentang bisnes ni.

    ReplyDelete
  9. Salah satu bisnes yang sy buat sekarang ni.
    Ada masa bnyk permintaan.
    Ada masa slow.
    Maklumlah niaga pun dlm kwsn kem je.
    Tp best sebenarnya.

    ReplyDelete
  10. Bagusnya ada buku panduan jual Burger ni. Atleast dapat membantu peniaga Burger jalanan meningkatkan business mereka.

    ReplyDelete
  11. burger ni dah macam makanan ruji rakyat malaysia jugak..memang bagus buat bisnes burger ni..confirm laku kalau kena gayanya..

    ReplyDelete
  12. bagus tips ni, cumanya skrg kene lebih berhati hati untuk berniaga burger ni, dapatkan lesen atau kedai kene sapu nanti

    ReplyDelete

Post a Comment

Previous Post Next Post