Lazada Birthday Festival Blogger Contest


Bulan April dah kunjung tiba.Kenapa excited dengan bulan April? Semestinya bulan April ni excited sangat kerana bulan April adalah bulan kelahiran puteri saya yang di sayangi iaitu Hannah. Tambahan lagi bulan April adalah Lazada Birthday Festival. Ingat tarikh lahir anak saya, saya akan ingat Lazada Birthday Festival.

Lazada Birthday Festival 

Lazada Malaysia akan menyambut ulang tahun yang ke - 6 dengan mengadakan jualan Lazada Birthday Festival bermula pada 25 - 27 April 2018. Pelbagai barangan menarik dengan potongan harga sehingga 90% menanti. Jom membeli belah sempena Birthday Festival nanti. (klik banner untuk shopping)Lazada Birthday Festival Blogger Contest

Kepada blogger di luar sana jangan lupa untuk menyertai Lazada Birthday Festival Blogger Contest dan pastinya pelbagai hadiah menarik menanti anda semua. Jom sama-sama kita join. (klik banner di bawah untuk join contest)
a. Which location would you pick for Lazada's birthday party?

Untuk meraikan parti hari jadi Lazada saya memilih Shangli La Rasa Sayang Resort & Spa, Penang kerana hotel ini adalah menarik dan sesuai untuk menyambut hari lahir terutama kepada yang sukakan rekaan Minangkabau. Sambutan akan lebih meriah tak kira sama ada sambutan diadakan pada waktu siang atau malam di dalam atau luar hotel iaitu di taman.

b. Choose a party theme and pick one or several products on Lazada to decorate the venue.

Bagi menjayakan parti hari lahir Lazada, saya akan memilih tema tropikal (Tropical Theme) kerana lebih santai.

Antara item yang akan saya pilih untuk menghias tempat menyambut parti hari lahir lazada ialah;Menggunakan item-item yang diperolehi dari Lazada semestinya akan memeriahkan lagi parti hari lahir lazada dengan dekorasi bertemakan tropikal. Tidak sabar untuk meraikannya.

c. Which birthday cake will be served and which products on Lazada can help you prepare it?

Parti hari jadi lazada akan lebih bermakna apabila ada kek yang yang sedap dan menarik.Ini dapat mencipta kenangan yang terindah semasa menyambut parti ini. Saya akan memilih kek berperisa buah-buahan yang bertemakan tropikal.


Bagi membuat kek yang bertemakan tropikal, saya akan membeli alat dekorasi untuk menghias kek supaya lebih menarik dan menepati citarasa. Apa yang pasti kek ini akan menjadi tumpuan utama untuk parti hari lahir Lazada ini.d. Time to shine, pick your outfit on Lazada!

Tak meriah sambutan hari lahir Lazada jika tidak mengenakan pakaian yang sesuai, bergaya dan mengikut tema. Pakaian yang akan saya pakai semasa parti hari lahir lazada ialahJom berparti dan bersedia untuk ber-selfie!..Happy Birthday Lazada.

LAZADA BIRTHDAY SALE!!

Sempena Lazada Birthday Festival, jangan lupa untuk dapatkan pelbagai barangan dengan harga yang berpatutan. Potongan sehingga 90%. Click here https://www.lazada.com.my/birthday-sale/


Kepada blogger di luar sana, tunggu apa lagi, jom bersedia untuk parti hari lahir lazada dengan menyertai Lazada Birthday Festival Blogger Contest
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url