Nk potong Celcom Berukband

dulu gua sangat berkenan nk guna Celcom berukband coz dlm iklan unlimited used, download n mcm2 lg yg dijanjikan.Lepas je beberapa bln gua guna celcom berukband ni punya la slow dia punya connection n asyik putus2 je.Gua dh la bt keja byk guna internet.So mcm2 gua pikir time tu. Celcom ni satu hal, mentang2 depa punya syarikat dh laku n maju, mulalah x jaga reputasi n performance dimata pengguna dimn internt asyik tk bleh connect je n mcm2. Mcm bayaran x berpatutan dgn harga perkhidmatan. Gua terpaksa byr RM68/per month tp internet mcm tahap cipan je..sakit hati ada lah. So gua dh pikir semasak-msknya nk potong celcom berukband x lama lagi (awal bln 11 ni). Gua nk pakai wimax la plak...Kpd pengguna yg lain, jika anda menerima nasib yg sama, apa tindakkan korang???

This blog is created for your interest and in our interest as well as a website and social media sharing info