Perniagaan Baru..Daftar Sekarang!!

System jualan top up yang sememangnya bukan berkonsep MLM. Dengan pakej mampu milik untuk semua lapisan yang menjanjikan jaminan tiada double eload, komisyen realtime (jadi anda tidak perlu kongsi dengan upline atau group) + + pendapatan tambahan dengan server yang berfungsi 24 jam.

Perniagaan yang sememangnya anda tidak akan rugi... cuba anda renungkan.

* Prepaid adalah keperluan pada masa kini, anda, keluarga, kawan-kawan malah saudara mara anda guna: anda beli diluar ada dapat komisyen?? Kadangkala bayar lebih lagi... mengapa tidak tukar keperluan ini sebagai penjana pendapatan anda??
* Untuk memulakan perniagaan anda perlu >> MODAL PALING KURANG RM5000 (kos sewa kedai, peralatan, simpan stok dari pelbagai telco dan pelbagaikos. Kini hanya SERENDAH RM20 anda boleh mulakan perniagaan anda, semuanya da HP anda>> nak produk order pakai sms, 10 saat dah sampai. Senangkan.
* Pakej pendaftaran adalah mengikut kesesuaian bajet anda dan keinginan anda.
* SEPENUHNYA BUKAN MLM. Perniagaan eload top-up ini tidak perlu mencari downline. Ini kerana bisnes ini bersifat 'Ral Time Income'. Makin banyak anda membuat jualan makin banyak keuntungan yang anda perolehi tetapi jika ANDA NAK CARI AGEN COMPANY tetap BAYAR ANDA KOMISYEN...