Traffic Light Abad Ke-21 Yang Budget Murah - Kickstory

Latest

Just Another View With A DSLR

Sunday, April 2, 2017

Traffic Light Abad Ke-21 Yang Budget Murah

Jimat, senang dihasilkan, mudah disimpan, tahan lama. Itu adalah prinsip saya untuk menghasilkan traffic light abad ke21..Kos yang saya hasilkan di bawah RM10 dan siap dalam masa 2-3 jam sahaja..Tak memenatkan dan menjimatkan masa saya.


Saya mencari traffic light yang sudah tersedia ada di google. Print dan fotostat di kertas warna dengan harga RM1.50 sahaja untuk 40 x 3 warna yang berbeza (Jimatkan?hehe)..dah fotostat, gunting dan laminate dengan kos laminate tak sampai harga RM5 pun sbb plastik laminate yang digunakan hanya 9 helai sahaja.. Dah siap, terus simpan dalam bekas aiskrim...hihi...



Berminat dengan SHAKLEE? Jom baca sini Shaklee Healthy Nutrition

Kat bawah saya kongsi traffic light yang boleh digunakan yg saya cari di Google saja..Malas nak design yang baru sbb tak ada masa..








No comments:

Post a Comment