Blog Yang Paling Serabut!! - Kickstory

Latest

Just Another View With A DSLR

Friday, August 20, 2010

Blog Yang Paling Serabut!!



Entri kali ni gua nak komen pasal blog @website yang paling memeningkan kepala gua. Biasenye dalam sehari gua akan buat blog walking coz gua suka dptkan info2 terbaru yg ditulis oleh geng2 bloggers. Syabas kpd penulis blog. Kembali bab blog yang memeningkan kepala gua ni, ada satu ptg, gua lawat2 blog n gua pun bukak ler slh satu blog. Nk dijadikan cerita, masuk je blog tu terus pening kepala. Ni gua bg sbb nape gua rasa pening bila dtg ke blog tu:

1) Muzik diletakkan di blog (semmngnya time gua berblog, gua akan pasang lagu, so blog yang ada lagu tu mengganggu ketenteraman gua)
2) Menggunakan warna tulisan yang terlalu terang (light text)
3) Entri terlalu panjang sampai kebwh (sesuai buat "read more" utk atasi masalh ini)


Ini adalah gua punya pandangan, tak kisah ler korang setuju ke tak..Apa2 pun..happy blogging.

No comments:

Post a Comment