Nk potong Celcom Berukband - Kickstory

Latest

Just Another View With A DSLR



Thursday, October 22, 2009

Nk potong Celcom Berukband

dulu gua sangat berkenan nk guna Celcom berukband coz dlm iklan unlimited used, download n mcm2 lg yg dijanjikan.Lepas je beberapa bln gua guna celcom berukband ni punya la slow dia punya connection n asyik putus2 je.Gua dh la bt keja byk guna internet.So mcm2 gua pikir time tu. Celcom ni satu hal, mentang2 depa punya syarikat dh laku n maju, mulalah x jaga reputasi n performance dimata pengguna dimn internt asyik tk bleh connect je n mcm2. Mcm bayaran x berpatutan dgn harga perkhidmatan. Gua terpaksa byr RM68/per month tp internet mcm tahap cipan je..sakit hati ada lah. So gua dh pikir semasak-msknya nk potong celcom berukband x lama lagi (awal bln 11 ni). Gua nk pakai wimax la plak...Kpd pengguna yg lain, jika anda menerima nasib yg sama, apa tindakkan korang???

No comments:

Post a Comment