Gua Punya Web n Blog - Kickstory

Latest

Just Another View With A DSLR

Saturday, June 27, 2009

Gua Punya Web n Blog

Setakat ni gua ada la beberapa buah web n blog tp ada yg tengah update n ada yg tgh proses nk publish. Skrg ni banyak aktiviti, so gua sibuk sket la nk edit blog n mcm2. Berita2 terkini n sensasi pun x sempat gua nk tulis utk tatapan semua. Biar gua kenalkan serba sedikit dgn web n blog gua.

Nama blog ni ialah Fenandoj Blogstarz Ni blog berbayar gua yg gua beli dgn harga RM99. Dalam blog ni ada pelbagai maklumat telah gua mskkan utk tatapan semua. Kalau korang nk tau, blog ni boleh buat duit kalau ada orang msk n klik di iklan dlm blog. kalau korang nk tau lebih lanjut sila layari blog ini. Click di sini Fenandoj Blogstarz


Ni plak web namanya nostalgia alam persekolahan. kat sini semua orang dr pelbagai jenis skolah di Malaysia boleh mendaftar sbg ahli dan seterusnya saling berbincang tentang pelbagai topik. maklumat lanjut kunjungi Nostalgia Alam Persekolahan. Click di Sini


Web ni namanya Prenzz Network. Kat web ni korang boleh berkongsi cerita, assingment dan sebagainya. Web ni tengah upgrade n x tau bila siap di upgrade n di update. Click di sini untuk layari web ini


Web ni namanya Frenzz Network n sesuai untuk korang utk bersembang2, download mcm2 n dgr pelbagai lagu yg best2. web ini korang boleh jadikan sebagai medium utk berborak dgn member2 yg lain. Untuk lawati, click di sini



Ni plak blog namanya Secreto de Amor. Kat sini korang boleh baca pelbagai informasi baru dr penulisan gua. Okaylah, utk layari click di sini



Oklah korang semua, setakat ni je pengenalan ttg wen n blog gua. lain kali gua akan ceritakan lagi web n blog gua yang lain dimana ia lebih menarik minat anda. Terima Kasih

No comments:

Post a Comment